У организацији Друштва за обновљиве изворе енергије СТШ “Михајло Пупин” из Куле и Локалне самоуправе Кула одржана је десета и јубиларна манифестација и стручни скуп ЕВРОПСКИ ДАНИ СУНЦА У КУЛИ“ , 09. маја 2019. године са циљем да се промовише употреба соларне енергије, прикажу најновији системи и достигнућа у овој области и повећа енергетска ефикасност и заштита животне средине у нашој средини и Републици Србији.

Слика учесника 2019

Слике са стручног скупа можете да погледате у галерији фотографија, или ако кликнете на LINK.

Комплетан извештај можете погледати ОВДЕ (клик на линк).

 - Испод кликните на "Опширније" за детаљан приказ дешавања :

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ,

ПОЗВАМО ВАС НА X ЈУБИЛАРНУ МАНИФЕСТАЦИЈУ И СТРУЧНИ СКУП „ЕВРОПСКИ ДАНИ СУНЦА“ У КУЛИ, 9. V 2019. године (од 9 до 17)

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПРЕМЕ НАШЕ ШКОЛЕ ИЗ ОБНОВЉИВИХ ИЗВОРА ЕНЕРГИЈЕ

СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА

 

У организацији Друштва за обновљиве изворе енергије СТШ “Михајло Пупин” из Куле и Локалне самоуправе Кула одржана је девета манифестација и стручни скуп ЕВРОПСКИ ДАНИ СУНЦА У КУЛИ“ 10. маја 2018. године, са циљем да се промовише употреба соларне енергије, прикажу најновији системи и достигнућа у овој области и повећа енергетска ефикасност и заштита животне средине у нашој средини и Републици Србији.

zajednickaslikadelaucesnika

 Комплетан извештај можете погледати ОВДЕ (извештај) , а слике са манифестације можете погледати у ГАЛЕРИЈИ СЛИКА.

Ово је јавни позив за све да дођу на  ЕВРОПСКЕ ДАНЕ СУНЦА У КУЛИ 2018“, 

3logo

Девета манифестација и стручни скуп ЕВРОПСКИ ДАНИ СУНЦА У КУЛИ 2018“, ће се одржати 10. маја 2018. године (четвртак) на изложбеном простору платоа у центру града ул. Лењинова бр.1, од 8 часова и 30 минута до 12 часова и у свечаној сали СТШ „Михајло Пупин" Кула у улици Лазе Костића бр.14, од 10 до 17 часова.

У организацији Друштва за обновљиве изворе енергије СТШ "Михајло Пупин" из Куле, Центра за енергетску ефикасност и примењену екологију - Београд и општине Кула, одржана је осма манифестација и стручни скуп "ЕВРОПСКИ ДАНИ СУНЦА У КУЛИ", 11.маја 2017.године са циљем да се промовише употреба соларне енергије, прикажу најновији системи и достигнућа у овој области и повећа енергетска ефикасност и заштита животне средине у нашој средини и Републици Србији.

Можете погледати комплетан извештај ако кликнете ОВДЕ.

Стручни радови који су представлјени на скупу (кликните на линк да бисте их погледали):